Обиск и последвал арест на полицейския инспектор Петър Китанов

Снимка: Infomreja.bg

Акция на Районна прокуратура – Благоевград, и отдел „Вътрешна сигурност“ към МВР – гр. София във Второ районно управление разобличи полицейския инспектор Петър Китанов.

Китанов е дългогодишен служител на МВР, който преди това е бил на служба в армията. Около обяд е направен обиск в кабинета началника на Второ РУ, където е бил Китанов, след което разследващите се отправиха към дома му.

На ул. „Освобождение“ 24 в кв. „Струмско“ повече от два часа служители на Вътрешна сигурност и полицаи тарашиха в дома на Китанов. Час преди самият заподозрян за полицейски чадър над криминално проявени лица да бъде отведен с патрулката от дома си, излезе разследващ с огромна папка документи.

При обиска във Второ РУ е извикан прекият му началник, а поемни лица са описали всички преписки. Телефонът му също е взет, по неофициална информация.

ИНФОМРЕЖА научи, че родителите на Китанов от дълго време работят и живеят в Мадрид. Те пращали задоволителна сума пари на сина си. Китанов е семеен, има сериозни проблеми с кръвното налягане. Преди време лежал 3 месеца в болница.

Домът му не е от най-луксозните, обичал да харчи за коли и злато, разказват запознати. Не е конфликтна личност, вършил си добре работата като полицай.

Преди минути Китанов бе задържан. 

 

КОМЕНТАРИ

Kiril13:44 - 23.12.2017
Sega Desa Djaferska shte mu hodi na svijdane v aresta tam deto se nasira i namochva
Krasota22:12 - 18.12.2017
Koi ne konflikna lichnost zloben i mn otmastialen toi se organizira me e za qkata rabota selski tarikat
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK