Новите цели на Пирин ГД: Драги Коцев, Зоран Златковски и Диян Молдованов

снимка: Пирин Гоце Делчев, архив

Ръководството на Пирин ГД прави всичко възможно за да осигури още няколко нови попълнения в отбора. До няколко дни към тима ще се присъединят Драги Коцев, Зоран Златковски и Диян Молдованов. И тримата са бивши футболисти на Пирин Благоевград, но в момента играят в различни отбори.

Драги Коцев все по-рядко намира място в стартовия състав на Локомотив Пловдив и остава извън полезрението на наставника на смърфовете Емил Велев. Неговият сънародник Зоран Златковски, с когото заедно преминаха през всички юношески формации на орлетата иска да се прибере час по – скоро от Иран, където защитава цветовете на местния Малаван. Златковски е бивш младежки национали на Македония, а двамата с Драги Коцев има български паспорт.

Диян Молдованов е футболист на Нефтохимик, но едва ли би отказал оферта на отбор от А група. Защитникът игра за Пирин и Славия, преди да премине в тима от Бургас през зимата на тази година. Яков Папараков разчита на привличането на Молдованов, който ще запълни празнината оставена от освободения Георги Самокишев. Златковски и Коцев пък ще трябва да подсилят халфовата линия, където липсва опитен играч.

Селекцията на Пирин Гоце Делчев продължава, а Папарков все още търси опитни футболисти, които да вдигнат класата на тима. Наставникът изрази задоволство от играта на тима през първото полувреме на контролата с Локомотив София. Неврокопчани загубиха с 0:2, като инкасираха попадение във всяко едно от двете полувремена.

Засега на ниво в контролите се представят Атанас Дреновички, Румен Лапантов, Абди Абдиков, Веско Панайотов, Петър Лазаров и Виктор Шишков. От Рангел Абушев, Борислав Хазуров, Николай Димиров и Любомир Гуцев се очаква повече и Папарков ще изисква още по- голямо раздаване в контролните срещи до края на подготовката.

Следващата проверка на Пирин ГД е във вторник от 10.30 на базата в хотелски комплекс Пири срещу Спартак Плевен.     

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK