Новият лидер на ГЕРБ в Пиринско се срещна със структурите в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча

Снимки: ГЕРБ

Днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда

Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места. В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Андрей Новаков.

Дни след назначаването му за ръководител на областната структура на ГЕРБ в Благоевград - той стартира серия от срещи с общинските структури от региона. Новаков се срещна с новоизбраните съветници на партията в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча, а днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда. Заедно с Андрей Новаков в разговорите участва и неговият колега от Групата на ЕНП в ЕП, Асим Адемов.

Целта на срещите е анализ на изборните резултати и планиране на предстоящи инициативи и събития в областта.

„Разговарям с всички общински ръководители, защото е важно те да бъдат чути и разбрани. Партията има сериозни позиции в местните парламенти със своите общински съветници, които трябва да бъдат коректив на управляващите“, заяви Новаков.

Той подчерта, че е необходимо структурите по места да са консолидирани, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване на проблемите на хората.

 

КОМЕНТАРИ

Гербаджия23:18 - 14.12.2019
От тези по големи боклуци няма.Бях пет години с тях и ги познавам много добре.гледат само личния си интерес.употребяват хората,а после им гледат сеира.Казвам го от личен опит.Не им вярвайте на тези невестулки.
ген09:34 - 12.12.2019
При тях предаването е генетично заложено. Те са деца на тютюнджии. Израснали са с думите ПРЕДАВАТ тютюн, а не продават. Дълбоко е заседнало в предателските им бедни душички. Съжаление за тях моля, а не порицание!
45608:43 - 12.12.2019
От както помаците - поп кръстьовци се присламчиха кьм други партии единствено за лични облаги, няма кой да защити традиционния поминък на региона. Тези гьонсурати са виновни за гурбета и разделението на семействата. Това не е елит, а мърша. Все още структурите ги водят за каиша, защото са долни доносници с дебели досиета. Не са от майки раждани. Истината ли, лъжата ли, прилича на муле с агнешка главичка. Скрийте се, бъдете по-ниски от тревата, ще направите голяма услуга не само на вас!
12314:54 - 11.12.2019
На една от снимките виждаме и вълкоселски слънчогледи, бивши любовници на бай-онзи от РЗС и кои ли партии още не! ПРОБЛЕМА ВИ Е, ЧЕ КОШЧЕТО С БУКЛУК Е ПРЕПЪЛНЕНО! ПРОВЕТРЕТЕ ЯКО, ИНАЧЕ ЩЕ МИРИШЕ ВЕЧНО!

FACEBOOK