Нови близо 5 милиона лева влизат в община Белица

Снимка: Община Белица

Ревански осигури ново финансиране за ремонта на общежитието на училището

Нови близо 5 милиона лева влизат в община Белица.

Кметът на Белица Радослав Ревански осигури ново финансиране за ремонта на общежитието на училището "Никола Йонков Вапцаров" в Белица (Климатичното), съобщават от Общината.

Новината съобщи днес лично кмета, който изключително развълнуван сподели:

Радвам се, че постигам една мечта - общежитието, в което аз съм живял и израстнал и училището, което е дало десетки и стотици кадри на общината и на държавата в момента ще има уникално нов облик. Напълно на хотелски начала като един съвременен модерен хотел ще прилича общежитието - с външен асансьор, основно обновяване на общите части и стаите, оборудване, оформяне на прилежащия терен на сградата, покрива.

Всички желаещи деца, които искат да се обучават в гимназията в Белица ще имат перфектни възможности за образование в модерна европейска среда,така че силно се надявам това да спомогне за развитието на гимназията каквато всъщност е последните години. Тук поздравяваме и директорката г-жа Фани Къшева, която дава всичко от себе си, за да е на това високо ниво гимназията. И сега с наша помощ заедно успяхме да постигнем една мечта и доказахме, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK