"Нова алтернатива" подари турнир по боулинг за децата на Благоевград

снимки: infomreja.bg

Турнир по боулинг подари на децата от Благоевград областното ръководство на политическа партия „Нова алтернатива”.

Над 30 деца от всички училища в областния център премериха сили в атрактивното състезание в боулинг център „Корона”.

„Спортът е тази магия, на която разчитаме да дадем нови алтернативи на децата и младите хора в нашата страна. Спортът изгражда у тях дисциплина, учи ги да имат хъс и амбиция за успехи в живота. Затова трябва да дадем всичко от себе си, за да осигурим по-големи възможности за младото поколение да спортува”, заяви Божидар Димитров, заместник-областен лидер на „Нова алтернатива”.

Малките участници в турнира бяха посрещнати от Красимира Пейчева, областен координатор на политическата партия. Преподавателката от Гоце Делчев и кандидат за народен представител се включи в детския празник в Благоевград заедно с дъщеря си.

Да поздрави малчуганите за добрата им игра дойде и общинският лидер на „Нова алтернатива” Ангел Шопов.

Домакините бяха осигурили за всички състезатели грамоти, а първите трима победители, съвсем като на истинско състезание, получиха бронзов, сребърен и златен медал.

За най-добре представилата се участничка имаше и шампионска купа, поръчана специално от областното ръководство на „Нова алтернатива”.

„В боулинга има правила, които е добре да се спазват и в политиката. Например не бива да се хвърля топка в конкурентната писта, нито пък да се манипулират резултатите на екрана. Най-важното обаче е в политиката да не се хвърлят обещания както се хвърлят топките в боулинга. Затова хората трябва да внимават политиците какво им обещават”, подчерта заместник-областният лидер на „Нова алтернатива” в Благоевград Божидар Димитров.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//