Нинова на 50! Президентът я поздрави по телефона, а вицепрезидентът - лично

Снимки: БСП

Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя на БСП Корнелия Нинова по случай 50-годишния й юбилей и изпрати поздравителен адрес. Той беше връчен в централата на партията от началника на кабинета му Иво Христов.

“Запазете своята борбеност и сила на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци. Пред Вас стои най-отговорната мисия за всички съвременни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието”, пише в поздравителния адрес до Нинова. Лично да я поздрави в централата на БСП дойде вицепрезидентът Илияна Йотова.

Поздрави Нинова получи и от Омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на БСП от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Сред поздравилите Нинова са: Димитър Манолов - президент на КТ “Подкрепа”, Димитър Стоянов - главен секретар на президента, председателя и членове на ЦИК, Радосвет Радев - председател на Българска стопанска камара, Васил Велев - Асоциация на индустриалния капитал в България, Васил Василев - Общобългарски комитет “Васил Левски”, Пламен Димитров - председател на КНСБ, Васил Божков - председател на Съвета на директорите на “НОВЕ” АД - холдинг, Валентин Златев - генерален директор на Лукойл - България ЕООД; Силва Зурлева - член на борда на директорите на Нова тв, Дидие Щосел - вицепрезидент на НОВА ТВ, Антоанета Барес - Изпълнителен директор на Национална компания “Индустриални зони”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK