Нинова: БСП е гарант за честно управление

Снимка: БСП

Доживяхме да имаме воля да изпълним споразумение

Разбираме участието си в това правителство като продължение на усилията ни за промяна на това управление. Ние издържахме като опозиция, не се продадохме и предадохме. Благодаря за търпението на Асен Василев и Кирил Петков, каза Корнелия Нинова и благодари и на коалиционните партньори. Нинова каза, че БСП е гарант за честно управление.

Вече българските деца са защитени и ще имат безплатни детски градини, безплатни лекарство. За работниците ще има повишаване на заплатата. За пенсионерите след толкова битки няма да има такъв под прага на бедността, каза Нинова. Доживяхме да имаме воля да изпълним споразумение, което ще изпълним, каза Нинова. Тя изброи част от приоритетите от споразумението.

Целта ни е да имам здрав, образуван и работещ народ, който ходи по чистата земя, яде чиста храна. Целта ни е да имаме достъп до здравеопазване. Нашата цел е децата да са образовани и образованието да е свързано с икономиката. Малко ли е това да се съгласи БСП да участва в този кабинет. Ние няма да забравим нито за момент и промяната на модела, каза Нинова.

Тя се обърна към колегите си от 47 НС с думите: За да стане това, то трябва да започне тук, във вашите ръце е да започне промяната. Ако ни изберете – ние си знаем мястото. Знаем, че трябва да ви убеждаваме да приемате закони, да се отчитаме пред вас и да работим. Ние от БСП ще дадем всичко това, за което говорих, да стане факт, завърши Нинова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//