Николай Шушков: Ще работя за по-добрата мобилност и социализация на хората с нарушено зрение

Снимка: ИК

Днес е Международният ден на белия бастун

Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра мобилност и социализация; за създаване на по-добри условия за  придвижването ви по улиците на Благоевград чрез по-добра пешеходна навигация; за изграждането на поне два специални, подходящи за вас маршрута до основните институции; безплатно да пътувате в обществения транспорт; да изградим социално предприятие, подходящо за работа и на хора с увредено зрение и не на последно място, ще окажа като кмет и финансова подкрепа за дейността на Вашия клуб. 

Зад тези ангажименти застана независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината, на среща по повод днешния 15 октомври - Международен ден на белия бастун.

Срещата се състоя по покана на председателя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на председателя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. д-р Васил Жечев.

Николай Шушков отбеляза още, че Денят на белия бастун е от онези дни, в които се обръщамекъм най-съкровените човешки ценности: разбиране, съпричастност, уважение, подкрепа за нуждаещите се от помощ. 

„Поздравявам ви за куража, упоритостта и смелостта, с които преминавате през несгодите на трудната и непригодна за вас градска среда и за начина, по който преодолявате недоверието в обществото към възможностите ви да се учите,работите и живеете също толкова добре, както и всеки един от нас“, каза още Шушков.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK