Николай Костов: Загубихме, защото не успяхме да си вкараме положенията

Снимка: БГНЕС

Той благодари на феновете на Локомотив, както и на левскарите

Старши треньорът на Левски Николай Костов бе разочарован, че неговият тим не е успял да реализира ситуациите за гол, които е създал. Той посочи това като основната причина за поражението с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в среща от четвъртия кръг на Първа футболна лига, пише БНР.

"Загубихме, защото не успяхме да реализираме доста от положенията, които създадохме, а ние създадохме много ситуации. Получихме гол още в началните минути. След травмата на Петрис Галчев не успя да се ориентира в ситуациите и допуснахме попадение. След това трябваше да догонваме в резултата, изравнихме, създадохме и още положения, но получихме и втори гол. До края на мача момчетата се бориха достатъчно, създадохме ситуации, но не успяхме да реализираме", коментира Костов след срещата. 

"Имаме много футболисти в състава. Имаме добра конкуренция. Отборът на Левски не е тим, който не може да си позволи рокади. Все още не мога да отговоря какво е състоянието на Жереми Петрис. На полувремето казах на главния съдия, че с поведението си изнерви нашите играчи, както и тези на Локомотив. Поздравявам феновете на Локомотив, които създадоха тази празнична атмосфера. Благодаря и на нашите фенове за подкрепата", каза още Николай Костов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK