Невиждано обединение на ДПС в град Белица

Снимка: ДПС

Невиждано обединение на жителите на град Белица стана тази вечер.

За първи път ДПС прави събрание в Народно читалище "Георги Тодоров-1885" в града.

Залата на читалището се оказа тясна да побере всички, които дойдоха, за да чуят посланията на партийните си активисти. 

След изпълнените обещания от страна на кмета на общината Радослав Ревански и започналите мащабни ремонтни дейности по улиците в града, хората припознаха ДПС и заявиха пълната си подкрепа за кандидатите за народни представители от листата на ДПС в 1 МИР.

На събранието присъстваха кметът Радослав Ревански и кандидат-депутатите от ДПС Сабрие Сапунджиева и Бекир Бекир.

След започналите ремонти в града сред местните хора настъпи голямо оживление и благодарност, че след дълги години най-сетне се прави нещо за града и жителите.

Преди дни ремонтните дейности в Белица инспектира лично лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

КОМЕНТАРИ

офж11:00 - 24.03.2017
О неееее Пейчо няма нищо общо с КТБ и С Василев.ВЕРВАЙТЕ МИ! https://systemoferrors.files.wordpress.com/2013/10/peevski_vassilev.jpg
Фатме ъф Юн.12:54 - 23.03.2017
Абе тая Минка нали досега беше с Асим Адемов, Верхат Ислямов, да ги заведе сега под ръка и хайде на хорото на ДПС в Дебрен. На единия сложи жената на работа, на другия сложи приятелката на ръководна длъжност на Сергей Младенов от герб жената директорка а депесарите го изрита от работа и сега накъде
Якоруда11:56 - 23.03.2017
Престанете вече с тая Сабрие-Соня, цяла Якоруда не може да я понася тръгнала обединител и спасител да става. Ама нали сме свободни да избираме в неделя всички под строй ще гласуваме за кой..... ще стане ясно в понеделник.
Мани мани11:39 - 23.03.2017
В Рибново не смеят да се обединят така невиждано защото най после разбраха за какво и говори Мустафа Ликов.... Всички млади хора разчитат на себе си а не празни партийни обещания. Така е и по другите селе в района.

FACEBOOK