Нестандартна обява – символичен наем на жилище срещу грижа за две изстрадали кучета

Снимки: Личен архив Моли обожава разходките

Василена Николова успя да спаси животните от сигурна гибел

Нестандартна обява предизвика истински фурор в социалните мрежи. Дупничанка отдавна под наем жилището си на символична цена срещу грижа за две изстрадали кучета.

Обявата е публикувана от Василена Николова, която не веднъж е помагала на животни, изпаднали в беда. „ОТДАВАМ по наем обзаведен апартамент на символична сума и грижа към двама обитатели вътре“, написа Василена Николова.

Преди около 3 години младата жена успява да спаси от сигурна смърт две кучета – Моли и Зъбъл.

„И двете кученца съм прибрала от улицата. Едното беше толкова бито и ритано, че му бяха изпочупили зъбите. Претърпя тежка операция и сега вече е добре.

Другото куче – Моли, също има своята тежка съдба. Ражда под контейнер за боклук, убиват и смазват кученцата й, а тя не се отделяше и за миг от тях. Беше решила да се предаде и да умре. Взех и нея. Сега и на двете търся дом, но без резултат“, обяснява младата дупничанка.

Заради ангажираността си тя решава да отдаде жилището си под наем срещу символична сума, за да има кой да е плътно до Зъбъл и Моли.

„Аз от сутрин до вечер съм на работа. Не искам да ги оставям кученцата самички по цял ден. Те имат нужда от разходка, от грижи.

Най-голямата ми мечта е да намеря дом на тези две прекрасни същества“, обясни пред ИНФОМРЕЖА, Василена, която е известна с редица благотворителни каузи сред дупничани.

 

Зъбъл също си търси стопани

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK