Неправоспособна млада водачка блъсна възрастен мъж от Симитли

Снимка: Infomreja.bg

Момче велосипедист от Долен нарани момиче от същото село

Вчера около 10:05 часа  в село Крупник неправоспособна 24-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ на десен завой е загубила  контрол над автомобила. Той навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се в паркиран лек автомобил „Мерцедес“, след което отскочил и ударил 73-годишен мъж от Симитли, движещ по тротоара.

Пешеходецът е пострадал с охлузни рани и болки в крака. След извършен медицински преглед, пострадалият е бил освободен за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката е отрицателна.

Също вчера - около 18:00 часа, на улица “Арсений Костенцев“ в Благоевград, лек автомобил „Грейт Уол“ с 39-годишен водач от областния град при маневра на заден ход се блъснал в дърво.

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

Около час и 40 минути по-късно в село Дебрен, община Сатовча, 11-годишен велосипедист от село Долен е блъснал 12-годишно момиче също от Долен, което е  пресичало пътното платно.

Момичето е пострадало с натъртване на левия крак.  След извършен медицински преглед то  е било освободено за домашно лечение.

Бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.1 от НК е образувано срещу 64-годишен от Благоевград.

Вчера около 14:10 часа  той е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ по улица „Лале“ в Благоевград с наличие на 2,04 промила алкохол в издишания въздух.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk