Неправоспособен водач блъсна две паркирани коли

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал в кубратското село Горичево

Сигнал за пътно-транспортно произшествие е получен около 02.02 часа на 14 април.

На място в кубратското село Горичево е установено, че неправоспособен 65-годишен водач на "Мерцедес Е220" е изгубил контрол над автомобила и блъснал последователно две паркирани коли - "Фолксваген Поло" и "Мицубиши Пасжеро" на улица "Лудогорие", съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Мъжът е тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,69 промила. По случай е започнато досъдебно производство по чл.343, ал.3 във връзса с ал.1, буква "А".

Електрически мотопед с неустановена марка и модел е спрян около 21 часа на 14 април в исперихското село Китанчево. В хода на полицейската проверка е установено, че 16-годишният водач е неправоспособен, а двуколесното превозно средство няма регистрация по надлежния ред. Образувана е проверка по чл.345, ал.2 от НК.

36-годишен мъж от Разград е хванат с наркотици при полицейска проверка, извършена на 15 април. В хода на контролните действия е установено, че лицето държи у себе си 1,10 грама суха тревиста маса, която при тестване реагира на марихуана. Мъжът е задържан в РУ-Разград. По случая се води проверка по чл.354 А, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK