Назначиха Манол Козелов за зам.-директор на ДЛС "Дикчан"

Манол Козелов и Пламен Поюков, снимка: infomreja.bg

Инж. Манол Козелов е новият заместник-директор на Държавно ловно стопанство "Дикчан"– Сатовча, след направените наскоро административни промени в целия горски сектор в региона. Назначението е станало по настояване на директора на стопанството инж. Пламен Поюков, кандидат за кмет на община Сатовча от ГЕРБ.

„С Козелов сме работили дълги години и той се върна на старото си работно място като мой заместник, преди да бъде назначен за директор на ДГС-Гоце Делчев. Той е може би единственият, който отлично познава цялата специфика и работата в ДЛС "Дикчан" като професионалист с дългогодишен стаж, на когото хората имат доверие и на когото аз мога да поверя управлението, ако бъда избран за кмет на Сатовча", заяви инж. Пламен Поюков. Той допълни, че ценните кадри не се подбират по политическа принадлежност, а по професионализма им, намеквайки, че новият му заместник е член на БСП.

   
 

КОМЕНТАРИ

Безпартиен15:04 - 22.09.2011
Козелов е точният човек за това место.Една глупост на ГЕРБ,освобождаването му от поста в Г.Делчев е поправена мисля.че не без решение на ГЕРБ.
Браво09:51 - 21.09.2011
Това е точният избор въпреки натиска и заплахите от ГЕРБ . Манол Козелов заслужава жеста на Поюков .
vesko kambyrov20:27 - 20.09.2011
pozdravlenie gospodin poukov naistina togen i profesionalen izbor manol e zlaten govek i dobar profesionalist
обективен17:43 - 20.09.2011
Професионализмът този път е победил партизанщината! Дано Поюков си няма проблеми с това назначение! Има проблясъци в тази държава!
jjj16:59 - 20.09.2011
а тебе как те подбраха едно време ДПС, като ценен къдър или за това че баща ти алил поюков беше депутат от ДПС. нали помним как дикмето ти пусна заповед за директор а ти си беше още в америка. две седмици беше назначен вече а си бачкаше в щатите. затова наистина НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ЕЙ...
Код за сигурност, въведете кода aa6