Най-активните участници в кампанията "Чист и зелен Благоевград" получиха пейки

Снимки: Община Благоевград

Активни участници в кампанията „Чист и зелен Благоевград“ получиха ваучери за пейки. Те бяха връчени от заместник-кмета по икономика и финанси, Иво Николов, по време на финала на инициативата, който бе поставен на „Македония“. На закриването присъстваха още заместник-кметовете Зорница Кралева и инж. Емилия Тунева.

След награждаването за жителите и гостите на Благоевград бе подготвен концерт, в който взеха участие Вокално студио „Фа диез“, Балетна Школа „Кроазе“, Воклана група „Мая“, КСТ „Импулс“, ТК „Силвана денс“, Танцов клуб „Блясък“, Денс център „Де жа вю“, БФ „Астра“, Александрина Маханджийска, Кристиян Вакадинов, Мирослав Каратанчев. Много положителни емоции донесоха и клоуните към школата на Юлия Дживджорска към ЦЛТРБ.

Кампанията „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи“ се организира за  първа година. Тя е инициирана от кмета д- р Атанас Камбитов и цели да възпита отговорност към опазването на околната среда, любов към природата и нейното съхраняване и поддържане.

Въпреки че тя е първа за Благоевград, привлече стотици доброволци, които в продължение на два уикенда активно почистваха избрани от тях места. Идеята е инициативата да стане традиционна.

От Община Благоевград изказват благодарност към всички, включили се в голямото почистване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g