Нахлува студен въздух

Снимка: Infomreja.bg

След обяд в Западна България ще завали сняг

Днес от север-северозапад ще продължи да нахлува студен въздух. След временно разкъсване на облачността от запад бързо ще се заоблачи и по-късно след обяд в Западна България ще завали сняг. Вятърът от северозапад отново ще се усили, ще е умерен и временно силен. Максимални температури между 0° и 5°.

Над планините преди обяд ще има временни разкъсвания на облачността и повече слънце. След обяд от запад облачността бързо ще вплътни и в масивите от Западна България ще завали сняг. Ще духа силен, по билата и бурен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра – около минус 11°.

Над Черноморието след временно намаление на облачността преди обяд, след обяд от запад тя отново ще се увеличи и вплътни, но все още без валежи. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 3°-6°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното наляганe e по-ниско от средното за януари и през деня още ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 17 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 22 мин. Луната изгрява в 09 ч. и 06 мин. и залязва в 18 ч. и 36 мин. Фаза: един ден след новолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK