Награждават кюстендилци, обиколили 15-те обекта от туристическия пътеводител

снимки: infomreja.bg, архив

На 23 април - на Общото събрание на ТД "Осогово" всички, които са успели да посетят 15-те туристически обекта в област Кюстендил, включени в пътеводител на туристическото дружество, ще участват в томбола с награди.

Единственото условие е те да са получили печати от съответните обекти и да се регистрират за участие", поясни секретарят на ТД "Осогово" Силвия Михова.

Туристическо дружество „Осогово” - Кюстендил с подкрепата на Областната управа преди две години направи пътеводител „Опознай 15 туристически обекта в област Кюстендил”. Той има за цел да популяризира най-значимите туристически обекти на територията на областта, сред които са и обектите от Националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта”.

Кампанията бе ориентирана към училищата на територията на областта и цели да представи емблематичните туристически обекти в нея, както и да събуди интерес и желание за обстойното им опознаване.

Основната й цел е да запознае участниците с културно-историческото наследство и природните забележителности в областта по най-добрия начин.

В този пътеводител бяха включени и защитените растителни и животински видове в региона.

 

снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK