Наградиха 116 служители на МВР-Кюстендил по случай професионалния им празник

Снимка: Infomreja.bg, архив

Днес на тържествено събрание директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Елиан Стамболийски поздрави служителите по повод предстоящия празник.

Той подчерта, че за него е чест да засвидетелства уважението си към труда на служителите, благодари им за професионализма и отговорността, за усилията да бъде ефективен трудът им, за да бъдат гарантирани сигурността и спокойствието на гражданите, дори когато се работи в намален състав и други съпътстващи трудности.

Старши комисар Стамболийски пожела здраве, благополучие и професионална удовлетвореност  на колегите си , изрази уважение и благодарност към семействата и близките им, които ги подкрепят с търпението и обичта си.

62-ма са служителите на ОДМВР – Кюстендил, които директорът награждава с отличието “писмена похвала” за конкретен и съществен принос при изпълнение на служебни задължения; 3-ма служители на РДПБЗН – Кюстендил са наградени с писмена похвала от директора на ГДПБЗН – МВР, директорът на ГДГП – МВР награждава 4-ма служители на РДГП – Кюстендил с писмена похвала, а директорът на РДГП награждава 47 служители  за постигнати високи професионални резултати.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK