Наджи Шенсой: Искам Пирин да бъде герой!

Наджи Шенсой, снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин да бъде герой за феновете, а не Наджи Шенсой, си пожела старши треньорът на орлетата на днешната редовна пресконференция преди двубоя с Лудогорец утре. Благоевградчани се изправят срещу шампиона на България от 16:30 на стадион "Христо Ботев", а ръководството на отбора, заедно със старши треньора отправиха апел към привържениците на максимална спортсменска подкрепа в предстоящото дерби. 

„Морално-спортната ситуация показва, че на Пирин са му много по-нужни трите точки, отколкото на Лудогорец. Те са вече спокойни на 10 точки пред Левски, докато ние сме на едва 1 от нашия директен съперник Монтана“, обясни специалистът.

„Ако максимално изчистим индивидуалните грешки, които са решаващ фактор в изхода на всеки мач от първенство, в което всички отбори се познават, то няма как да не вземем три точки или поне една“, каза още Шенсой. 

От групата за мача отпада категорично единствено Башлиев, който се възстановява от травма, а Тошев остава по въпрос до последно. 

Междувременно орлетата са смятани за абсолютен аутсайдер в мача, след като водещата световна букмейкърска къщаSportingbet е дала коефицент за победа на зелените – 10, докато обратен знак за разградчани е на 1.35. Равенството е оценено на 3.80. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK