Наджи Шенсой: Имаме сили да вземем точки в София

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин има сили да постигне поне частичен успех в София, при гостуването си на Левски тази неделя, според старши треньора на орлетата Наджи Шенсой.

Пиринци ще играят без трима наказани и най-малко един контузен състезател, но според наставника на зелените благоевградчани имат достатъчно точни футболисти, които да се преборят за точки. 
„Правим анализ на мачовете до момента и с треньорите смятаме, че сме на прав път. Бележим голове, но трябва да работим повече в отборната защита и елиминирането на индивидуалните грешки“, обясни специалистът. 

От ръководството на клуба в лицето на управителя Венко Попов също така останаха доста доволни от повиквателните за националните отбори на Тасев, Костов и Траянов. „Това е плод на усилията на много хора, които са сега или са били в клуба през последните няколко години. Дано идват повече в бъдеще", пожела си Попов.  

От състава на Пирин ще отсъстват със сигурност наказаните Сандев, Дюлгеров и Сандански, а Башлиев е с контузия. Под въпрос остава Тошев, който също имаше оплаквания през седмицата.  

Феновете на Пирин също се готвят за двубоя и един автобус с привърженици ще потегли за столицата в неделя в 13:00 часа от паркинга при хотел "Ален мак". 

Междувременно пиринци са смятани за аутсайдер в мача. Световната букмейкърска къща Sportingbet e поставила високия коефицент за победа на благовеградчани от 12, докато успех за софиянци е фиксиран на 1.22, а за равенство на 5. 

Мачът в София е с начален час 16:15, а цента на билетите за гостите е 8 лв. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK