Над 7000 лв. събраха на благотворителния спектакъл „Градът протяга ръка на Тони“ в Кюстендил

Снимки: "Партньори - Кюстендил"

С изключителен успех и при препълнена зала в Драматичния театър бе представен фолклорният спектакъл, част от благотворителната инициатива „Градът протяга ръка за Тони”. В спектакъла в подкрепа на лечението на Тони Костов се включиха „Фолк-арт” към читалище „Братство”, с диригент Адела Харалампиева, Детско-юношески танцов ансамбъл „Кюстендилче”, с ръководител Рангел Маджарски, танцова формация „Партньори”, с хореограф Тони Кенов, Ани и Мира Йорданови, Симона Станоева и Василиа Петрова.

„Това бе не просто един благотворителен спектакъл, каквито сме правили много досега, това е една инициатива в подкрепа на скъп наш приятел. Тони Костов е част от солистите на Адела Харалампиева и многократно е участвал в спектаклите, които сме реализирали съвместно в годините“ споделят от „Партньори“.

Водеща на спектакъла бе Мирослава Дончева, учителка на Тони в начален курс. Двигател на кампанията и изпълнител на сцената снощи бе и неговият класен ръководител от 5 до 8 клас – Евгени Серафимов. Те споделиха думи и впечатления, които развълнуваха и просълзиха публиката, но обединиха любовта, вярата и молитвите на всички присъстващи снощи - всички, които отправиха позитивни послания и са с непоклатимата вяра, че Тони няма да пропусне следващия ни коледен спектакъл и отново ще бъде сред солистите на Адела Харалампиева, за да може Кюстендил да продължи да се радва и да се гордее със своите таланти.

Като част от организаторите Сдружение „Партньори – Кюстендил” благодари на всички, които подкрепиха инициативата - Община Кюстендил и Драматичен театър Кюстендил за съдействието и безвъзмездно предоставената зала, на всички певци и танцьори, които участваха в програмата, на всички, които бяха в залата снощи и по този начин дадоха своята подкрепа, на всички, които не можаха да присъстват снощи, но бяха активно съпричастни!  

Благодарение на всички вас, които протегнахте ръка за Тони и подкрепихте инициативата успяхме да генерираме общо 5661 лева за неговото лечение.

Огромни благодарности и за талантливите художници от школа „Новите майстори“, към сдружението, които предоставиха свои картини в подкрепа на Тони. Тяхната кампания продължава, защото част от средствата пристигат с наложен платеж. Благодарение на тях, предстои по сметката на Тони Костов да постъпят още над 1500 лева.

Благодарим и на младежката театрална група към сдружението, които единодушно решиха и преди 10 дни преведоха в подкрепа на Тони 1200 лева, генерирани от тяхна инициатива, обявиха още от "Партньори - Кюстендил".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK