Над 100 малки артисти пресъздадоха "От Благовец до Гергьовден” в Микрево

снимки: Община Струмяни

На 29 април над 100 малки артисти, певци, танцьори се преобразиха в зайчета, пиленца с кокошчица,  лазарки, балерини с „пачки”, кръвожаден вълк и червена шапчица и много други персонажи на сцената на читалището в Микрево пред своята любима публика: майки и бащи, баби и дядовци.

Спектакълът „От Благовец до Гергьовден” е дело на амбициозния екип на Обединени детски заведения „ Патиланци” – Микрево, с участието на децата и от двата филиала: Илинденци и Струмяни. Преди блестящото представление, във фоайето на читалището се нареди изложба на детски рисунки и великденски базар, където по безспорен начин се представиха талантливите малки художници.

Гости на празника бяха Емил Илиев, кмет на община Струмяни, Кирил Укев, председател на Общински съвет Струмяни, Димитрина Николова – зам. кмет, Иван Секулов – секретар на община Струмяни и мн. други, които не спираха да аплодират талантливите млади хора на общината.

„Спектакълът е една достойна прелюдия към идващите великденски  празници. – сподели Емил Илиев, кмет на община Струмяни. – Заредени сме с усмивка, оптимизъм, надежда, че с такива таланти община Струмяни  има страхотно бъдеще!”

 

снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK