Над 100 деца на премиерата на седмицата на безплатното кино в Сандански

Снимка: ГЕРБ

Инициативата на Александър Манолев за провеждане на седмица на безплатно детско кино в Сандански стартира с огромен интерес. Киносалонът бе изцяло запълен, а всички 100 места в него бяха заети за минути за премиерата на анимацията „Спайдърмен: В Спайди вселената“.

Родителите и децата коментираха, че инициативата е много хубава и са щастливи, че се провежда именно в Сандански.

Утре от 15:00 часа седмицата на безплатното кино продължава с „Робин Худ: Началото“. Входът отново ще бъде свободен за всички деца и младежи до 18 г. от община Сандански.

Единственото условие е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански. Билетите за децата ще са налични на касата на “Sandanski Cinema” час преди започване на прожекцията.

В рамките на инициативата „Децата на Сандански“, която се организира всяка година от Александър Манолев, през последната седмица преди коледните празници (от 14 до 20 декември), всеки ден ще има по една прожекция, на която децата от общината ще влизат напълно безплатно.

Инициативата се организира с подкрепата на “Sandanski Cinema” и Община Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK