Над 10 500 лева са набрани по дарителската сметка на община Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Средствата са в подкрепа на МБАЛ "Иван Скендеров"

10 514 лв. са набрани по дарителската сметка на община Гоце Делчев за дарения в подкрепа на МБАЛ „Иван Скендеров“ за борба с коронавируса. Общинският кризисен щаб благодари на всички фирми и граждани, които помагат в този труден момент.

9 фирми от Гоце Делчев са сред дарителите. Фирмите „Интерпред партнер“ АД  и „Пиринспринг“ АД ще осигурят скъпи консумативи и медикаменти, необходими за лечение на заразното заболяване.

„БКС“ ЕООД - гр. Гоце Делчев,  осигурява средствата за закупуване на 1 респиратор, който е на стойност 12 000 лв. Средства в помощ на гоцеделчевската болница са дарили също местните фирми: „Пирин Ком“ ЕООД, „Артивет“ ЕООД, „Словена“ ЕООД, „Гама Строй Инвест“ ЕООД, „Принцес“ ЕООД, Ловно-рибарско сдружение „Сокол“ и Синдикалната организация на МВР в гр. Гоце Делчев.

От общинската администрация сърдечно благодарят и на 45-те жители на града, страната и чужбина, които също са направили дарения по сметката.

Всяка помощ под формата на респираторни апарати, материали, медикаменти, консумативи или средства, с които да бъдат закупени те, е безценна, категорични са от община Гоце Делчев.

Общинският кризисен щаб благодари на всички за отзивчивостта и подкрепата: "Само с общи усилия можем да се справим с трудната ситуация".

 

КОМЕНТАРИ

дивок20:25 - 31.03.2020
до банско: Ти па що се обаждаш, като Вие у банско гоните вирусо с чанове.
банско18:15 - 31.03.2020
ИНАЧЕ ПО ГРАДО ДА СЕ ПРАВЯТ НА БАРОВЦИ ЦЪРВУЛИ БОЛ А 10 БОНА СБРАЛИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИИИИИИ УМРЕЛЦИ СТЕ
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK