Националният стадион - готов за финала, взети са всички мерки

Снимки: ММС

Двубоят е тази вечер от 19.15 часа

На националния стадион „Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за спазването на всички противоепидемични мерки по време на финала за Купата на България между отборите на „Локомотив“ Пловдив и ЦСКА-София. Двубоят е тази вечер от 19.15 часа.

Около съоръжението е осигурено засилено полицейско присъствие. В това число и представители на икономическа полиция, които ще следят за разпространението на фалшиви билети.

12 000 пропуска бяха пуснати в продажба за феновете на двата отбора, след издадената Заповед от министъра на здравеопазването.

Привърженици без билети ще бъдат спирани още на изградените пропусквателни пунктове. В секторите ще бъдат разположени стюарди, които ще отговарят за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща.

Специално обозначение на местата по трибуните в сектор „А“ ще помага на феновете за спазването на дистанцията от 1,5 м. Обозначени са и местата на скамейките за резервните футболисти на двата състава.

За зрителите, които ще бъдат на трибуните са осигурени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия персонал на участниците във финалния двубой за Купата на България.

Служители на националния стадион „Васил Левски“ извършиха цялостна дезинфекция на съблекалните, коридорите, фоайето, общите санитарни части, седалките, плотовете и банките за журналисти. Поставени са и указателни табели за спазване на дистанция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK