Националите по таекуон-до ще тренират в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

От 5- ти до 18- ти август зала "Скаптопара" в Благоевград ще приеме за подготовка юношите, девойките и ветераните от националния отбор на България по таекуон-до ITF. Състезателите от трите възрасти ще се подготвят за участие в 10-то за юноши и девойки и 5-то за ветерани Световно първенство по таекуон-дo ITF 20 - 26 Август 2012, на което домакин е Талин Естония.

Благоевградският клуб Фолкън ще бъде представен от европейските медалисти Антон Огорелков, Маргарита Стойчева, Мирела Чилингирова, Стефан Димитров, Любомир Бакалски, Ангел Стоев, Рами Шау, Илиян и Николай Томанови. Най-титулуваният клуб в страната, обаче няма представители във възрастовата група за ветерани, където нашите представители също имат шанс за медали.

В същото време от федерацията обявиха и програмата за 12-ти Национален летен лагер. Той ще се проведе, както повелява традицията на Морска База „Балканика“ гр. Китен от 03.09 до 09.09.2012. Поканени са всички трениращи Таекуон-до, родители, приятели и домашни любимци. Тренировките ще се водят от Сасуним Ким Унг Чол IX дан. Такса за тренировките – 60лв. Нощувка в морска база „Балканика" – 12лв. на легло на ден.

 

КОМЕНТАРИ

Тодор14:01 - 13.07.2012
Успех!Очакваме световни шампиони!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK