Начо Пантелеев шофирал с над 100 км/ч?

Снимка: Infomreja.bg

Пантелеев е разпитан, но е запазил правото си да не дава подробни обяснения

На този етап мярката за неотклонение "подписка" спрямо Начо Пантелеев не може да бъде променена, но ако има промяна в хода на разследването за катастрофата, при която загина футболния треньор Ферарио Спасов, може да се мисли и в тази посока.

Все още не може да се каже с каква скорост е шофирал подсъдимия, за да убие треньора Ферарио Спасов, но скоростта е много над 100 км/ч. Ще бъдат изискани всякакви снимки от камери и ще бъде документирано всичко към пътния инцидент. Това обясни окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков на брифинг пред журналисти, пише news.bg.

Пантелеев е разпитан, но е запазил правото си да не дава подробни обяснения.

Продължават процесуално-следствените действия и в рамките на последните дни всичко, което е било необходимо за изясняване на фактическата обстановка е направенo. Назначена е и автотехническа експертиза.

В хода на разследването трябва да бъде изяснен пътният инцидент, при който загина Ферарио Спасов. Няма пречка при събирането на доказателствата за имотното състояние на извършителя на престъплението - Начо Пантелеев. Ако бъдат установени нови доказателства, които отежняват вината, може да бъде преквалифицирано обвинението на подсъдимия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK