Началникът на РУО-Кюстендил, Мая Стойчева-Николова: Честит първи учебен ден!

На добър час и честит празник!

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА

УЧИЛИЩА И

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

В ОБЛАСТ КЮСТЕНДИЛ

 

Поздравителен адрес

 

Уважаеми колеги,

Скъпи УЧЕНИЦИ,

ДЕЦА И родители,

 

С вълнение Ви приветствам по повод откриването на учебната 2019/2020 година!

Началото на всяка учебна година за нас е празник, който посвещаваме на тържеството на духа и знанието. Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той символизира нашия стремеж към духовност, наука и просвещение.

Уважаеми учители,

Желая Ви здраве и упоритост, вдъхновение и възрожденски дух за преодоляване на предизвикателствата в ежедневния Ви труд да възпитавате и образовате добри, умни и можещи млади хора!

Скъпи ученици,

Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите учители! Упорито преследвайте мечтите си! Вървете напред смело и решително по пътя на знанието! Не се страхувайте от трудностите, а ги посрещайте с готовност и желание за победа!

         Мили първокласници,

        Денят, в който за първи път прекрачвате училищния праг, ще остане за вас свиден и вълнуващ спомен. Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, които ще бъдат вашата сигурна опора по пътя, който ще извървите заедно! Пожелавам Ви щастливо детство и успехи в учението!

         Уважаеми родители,

         Бъдете най-верните приятели на своите деца! Гордейте се с всяко тяхно постижение, поощрявайте ги да знаят и могат повече, да достигат своите върхове!

         На добър час и честит празник!

 

С уважение,

МАЯ СТОЙЧЕВА-НИКОЛОВА

Началник на РУО – Кюстендил

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK