Набират персонал за Центъра за настаняване на деца с увреждания в Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

Община Кюстендил набира персонал за Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания. Той се изпълнява по проект „Създаване на социални услуги в среда, близка до семейната за деца с увреждания в община Кюстендил” по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Да не изоставяме нито едно дете”.

Сред търсените работници са трудотерапевт, социален терапевт, социален работник, психолог и управител. Сред необходимите изисквания за кандидатите е да имат завършено висше опразование и опит по търсената позиция.

Единствено за длъжността социален терапевт е необходимо да има завършено средно образование. Освен това кандидатите за длъжността трябва да имат познания в областта на работата с рискови целеви групи и нормативната база за предоставяне на социални услуги. За позицията социален терапевт се набират най-много бройки, а именно 10.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник, в деловодството на Община Кюстендил от 07.03.2014 г. до 07.04.2014г. включително.

Документите могат да се изпращат и по пощата с обратна разписка или по куриер, като пощенското клеймо трябва да е с дата, не по-късно от обявения срок.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//