Набеден за “черно тото” подсилва Черно море

снимка: Гонг

Бившият футболист на Пирин, Левски и Черноморец Даниел Младенов ще премие в редиците на Черно море. Ръководството на варненци стигна до споразумение с първо ново попълнение през зимата. Новият треньор Георги Иванов е в основата на трансфера на кюстендилеца Даниел Младенов.

Футболистът прие условията на “моряците“ и може да се смята за ново попълнение на "Тича". Даниел Младенов трябва да засили конкуренцията по десния фланг, където в момента в Черно море разполагат само с младежкия национал Илиян Капитанов.

Договорът ще бъде официално подписан след празниците. Младенов ще се обвърже с Черно море за година и половина, до лятото на 2014-та. Фланговият футболист е свободен агент, след като разтрогна по взаимно съгласие контракта си с Черноморец.

Припомняме, че преди няколко дни бившият левскар стана част от тотоскандала в Бургас. Той беше арестуван и разпитан в арест, след което освободен. 

Младенов е роден на 25 май 1987 г. Кариерата му премина през Велбъжд Кюстендил, Марек Дупница и Пирин Благоевград, преди да подпише с „Левски” през лятото на 2010 г.

Започна силно при “сините“, но след първия сезон постепенно загуби титулярно място.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK