На интерактивно занятие първокласници от Първо ОУ - Гоце Делчев показаха завидни знания по пътна безопасност

Снимки: Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев

Че са отлично запознати и стриктно спазват правилата за безопасност на движението по пътищата, показаха първокласниците от 1 "б" клас в Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев по време на интерактивно занятие.

Занятието с малките ученици бе проведено под ръководството на полицейски инспектор Димитров от РУ-Гоце Делчев и любимата им учителка Алтънка  Давидова.

Присъствието на инспектор Димитров още повече предизвика интереса на малчуганите, които много активно се включиха и участваха в заниманието, което им достави и истинско удоволствие.

Всички те бяха похвалени за верните и точни отговори и стриктното изпълнение на поставените им задачи по време на интерактивните игри по темата за безопасността на движението по пътищата.

Всички малчугани от класа на г-жа Давидова се представиха отлично и получиха заслужени похвали. Родителите също благодариха за инициативата на учителката на децата им Алтънка Сотирова-Давидова, както и за професионалното участие на полицейския инспектор в обучението на първокласниците за тяхната безопасност, когато те са сами на улицата. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK