На чаша вино и питка с късмети при кмета Камбитов и депутатката Савеклиева

снимки: infomreja.bg

На чаша вино и питка с късмети поканиха журналистите в първия работен ден след 5-те празнични дни по Коледа кметът на Благоевград Атанас Камбитов и депутатът и областен лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева.

„Нека запазим коледния дух дух на доброта през цялата година и да бъдем по-сплотени и единни“, пожела на себе си, гостите си от медиите и на всички българи Савеклиева.

Тя благодари за съвместната работа през годината и призова журналистите да са по-критични към властимащите, а пък депутатите и управляващите да са по-отговорни.

Последва ритуалното разчупване на питката с късмети, от която Савеклиева лично връчи на всеки по парче. Най-голям късмет извади Вяра Цветанова от Агенция „Агенция“, на която се падна паричката. Торбички с подаръци обаче имаше за всички.

Веднага след партийния офис на ГЕРБ журналистите се отправиха към кметството, където на празничен коктейл ги очакваше градоначалникът Атанас Камбитов.

„2013-а година беше ползотворна за община Благоевград, надявам се следващата да е още по-успешна с реализирането на редица инфраструктурни проекти“, каза Камбитов, който се допита до медиите за нови обновления в града.

В ролята на домакини се изявиха още шефката на Дирекция „Хуманитарни дейности“ Христина Шопова и почти целият състав от ресор „Връзки с обществеността“.

Късметлийското парче от кметската питка се падна на Десислава Атанасова от ТВ „ОКО“.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Ванчето кьм Данчето18:11 - 29.12.2013
Дано усмихвай се не се зьби
безименка17:54 - 29.12.2013
Данчето е много грозна горката с Владко са си лика прилика
Force17:48 - 29.12.2013
Познайте на Дана къде й е късмета, защото очевидно не е в питката, следователно е в ....
до пацо10:03 - 29.12.2013
Смешник си ти. Никога до сега сме нямали такъв свестен и отзивчив кмет,а за Шопова-тя от малка си беше парцал.

FACEBOOK