На церемония в Струмица връчват на Москов договор за изпълнение на нов проект

снимка: infomreja.bg, архив

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов ще получи днес договора, с който стартира проектът за ремонт на Целодневна детска градина № 3 „Детелина” в Гоце Делчев. Това ще стане на официална среща, която ще се проведе в град Струмица, Република Македония. На нея ще присъстват също и директорът на детското заведение Величка Крантева, както и координаторът на проекта в Гоце Делчев Иван Ботушев.

Проектът е с наименование „По-добър живот за децата в трансграничния регион”, финансира се по Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония и се реализира в партньорство с Основно училище „Ванчо Прке” - гр. Делчево, Република Македония.

Общата стойност на проекта е 600 000 евро, като половината от тези средства са предназначени за ремонт, чрез който ще се подобри енергийната ефективност в ЦДГ № 3 „Детелина” в Гоце Делчев.

Част от предвидените строително-монтажни работи по проекта са: подмяна на неподменената дограма; топлинно изолиране на фасадни стени, надзид на покрив и покрив; доставка и монтаж на нов котел на дървена биомаса (пелети, дървен чипс, стърготини и др.); монтаж на 10 броя плоски слънчеви колектори и други.

Продължителността на проекта е 24 месеца, но основните дейности по него се очаква да бъдат извършени през следващата година. След като договорът за официалното стартиране на проекта бъде получен от кмета на община Гоце Делчев, започва процедура за определяне на фирма изпълнител.  

 

КОМЕНТАРИ

goro12:54 - 26.07.2012
Като се има в предвид че Краса Терзиева работи в Инфомрежа,в-к Топ Преса и в-к Градъ и в комбина с Весо Стаменов няма начин да няма целенасочени действия срещу кмета.Крайно време е кмета да си отвори очите и да разбере че някои хора го използват.Когато им извърши услуга е най-добрият,а когато не-излиза злобата и ненавистта наяве.
снежке09:34 - 26.07.2012
Колкото хубави неща се случват в Гоце Делчев, толкова по-черен ще се опитват да направят кмета! Така е природа ни, а в някои политически партии си е направо доктрина!
снежка17:27 - 25.07.2012
Поздравления за кмета! Възмутена съм обаче от целенасочената, отвратитлно злобна кампания срещу КМЕТА ??!! Провеждана от вестник Градът и Гоце инфо! Не мога да разбера от къде се акумулира цялата тази нечовешка злоба и ненавист - плод на един болен мозък ли е или на съглашателска клика?
петко13:57 - 25.07.2012
Браво ,продължавайте в същия дух

FACEBOOK