На 27-годишнината от създаването на ДПС лидерът Ведат Хюсеин представи листата и откри кампанията в Пиринско

Снимки: ДПС

Областният председател на ДПС в Пиринско, Ведат Хюсеин, снощи в гоцеделчевското село Брезница даде ход на предизборната кампания на кандидатите за депутати от ПП ДПС.

Откриването на кампанията съвпадна с празника на мюсюлманите от Неврокопския край по случай 27-годишнината от създаването на ДПС в област Благоевград.

Тържествената част на готвения от месеци празник в Брезница започна в 17:30 часа с прекрасните изпълнения на фолклорния ансамбъл към местното читалище в Брезница.

Лидери от централата на ДПС не присъстваха, тъй като графикът на партийния лъч, който обикаля в страната не съвпадна с празника в Брезница, уточниха местни активисти на партията, които с решение на ръководството вчера откриха официално предизборната кампания в Пиринско.

Цялото ръководство на ДПС заедно с водача на листата Делян Пеевски се очаква скоро да обиколи Благоевградска област, за да се срещне с избирателите и кандидатите за народни представители. 

Иначе вчерашният празник в Брезница събра повече от 1000 души, които читалището в селото едва успя да събере.

Гости бяха Айруш Хаджи - бивш народен представител и зам.-председател на ДПС, Сабрие Сапонджиева - кандидат за народен представител и бивш зам.-министър на правосъдието, Юмер Хамза - областен председател на ДПС в област Пазарджик, кметове на общини, кметове на кметства, много ветерани и активисти.

Празникът бе открит от областния председател Ведат Хюсеин, който след като поздрави присъстващите и всички изслушаха кратките послания на ветераните на ДПС в региона бе представена и листата на ДПС за Първи благоевградски избирателен район. 

Ето и пълния състав на листата:

1. Делян Пеевски

2. Елхан Кълков

3. Сабрие Сапунджиева

4. Джалил Бошнак

5. Ибраим Зайденов

6. Ружди Мазъл

7. Мехмед Вакльов

8. Бекир Бекир

9. Али Авдиков

10. Фатма Мезин

11. Реджеп Черкез

12. Орхан Гавазов

13. Нефиз Туталъ

14. Искрен Шишков

 

КОМЕНТАРИ

брезница12:09 - 01.03.2017
Всички писали коментари по горе ,са неуспяли некадърници,отхвърлени от дпс рушветчии и предатели.Яд вие ,че хората от етноса отново се мобилизираха и няма да гласуват за другите партии и най вече за проекта на гербаджиите "ДОСТ".Можете да плюете и да виете от яд,но това фактическата обстановка. Имамов е умен човек но нищо не прави за тези които гласуваха за него ,включително и за Абланица.Радвам се ,че Имамов и Башев няма да са в листите ,другите и най вече Пеевски са кадърни хора и заслужават да се гласува за тях.Относно кои са милярдери ,защо гледате и плюете по ръководството на ДПС,погледнете имотното състояние на герберите,реформатори,седесари и останалите лъжепатриоти.Виновни са винаги малцинството,жалки националисти.
dps09:52 - 28.02.2017
Няма Имамов няма тоя няма оня вече няма сериозни хора всичко е МОШЕНИЦИ. Погледнете ги от 27 години са едни и същи крадци,съжалявам сгреших като казах крадци-ще кажа БОГАТИ КРАДЦИ ХУБАВ БИЗНЕС РАБОТИШ НИЩО НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПОЛУЧАВАШ МНОГО НЕЗАСЛУЖЕНО-поне да бяха направили нещо за народа си. Лошото е че човек няма за кого да гласува понеже всички са еднакви-няма ваши няма наши КЪСМЕТ пожелавам на всички ИЗБИРАТЕЛИ
туза00:47 - 28.02.2017
Без имамов сте за никаде .няма кой да ви гласува
туза00:45 - 28.02.2017
Без имамов сте за никаде .няма кой да ви гласува

FACEBOOK