Мъж с опасност за живота след зверски сблъсък на кръстовище в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

50-годишен мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа в Гоце Делчев.

Инцидентът е станал към 21,20 часа тази вечер на улица "Стара планина". Сблъскали са се два автомобила.

Пътно-транспортното произшествие е предизвикано от 50-годишният водач на "Фолксваген Голф" - Георги Караджов от Гоце Делчев. Той се движел по ул. "Св. Св. Кирил и Методий" и на кръстовището с ул. "Стара планина" отнел предимството и блъснал странично на лек автомобил "Фолгсваген Голф", управляван от 21-годишния Тодор Граматиков, също от Гоце Делчев. 

При зверския удар е пострадал тежко 50-годишният Георги Караджов. Той е получил тежки черепно-мозъчни травми и е с опасност за живота. Спътникът му Л.К., на 53 години от Гоце Делчев, е с леки наранявания. 

Двамата са настанени за лечение в болницата в Гоце Делчев. 

21-годишният водач Тодор Граматиков е невредим. 

По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

edna08:50 - 25.02.2014
Само като си помисля, че двамата братя Караджови са отивали в болницата при майка им, която е била в отделението по Нефрология на хемодиализа... Как само невинни хора страдат от глупостта и самонадеяността на такива фукльовци, на които по ирония на съдбата нищо им няма... Редовното му каране по улиците на града с над 100 км/ч е абсолютно престъпно деяние!!! Господа ПОЛИЦАИ?????, къде сте Вие в тези случаи, къде дремете в някое кафе или в някоя глуха когато такива като този препускат по града, а спирате все за глупости, само когато решите, че трябва да се заяждате с някой??? Ами ако на такъв боклук му изкочи случайно дете или възрастен, как мислите - ще има ли време да реагира???!!!! И сега го изкарвате невинен??? Били му отнели предимството... Ако Вие си затворите очите за този случай и за многото му други подобни изпълнения, то Вие заедно с него сте абсолютни престъпници!!!!
edna16:33 - 24.02.2014
Нямам думи да изкажа възмущението си!!! Много са прави по-горе тези дето са писали, че този разглезен синковец на баща си кара като луд по града и със сигурност е карал с над 100... Хора, помислете за децата ни, за всички нас и бъдете справедливи...
huiop16:17 - 23.02.2014
защо в гоце Делчев новините са само за далавери убииства напрежение .защото самите гоце делчевлии са подмолни води всичко правят тихомълком .путки убити.
Отново пак се измъква11:50 - 23.02.2014
Покриват пак всичко, нали паричките са мили... това момче е чист убиец на пътя и го доказа... профучава като Шумахер.. просто се питам къде им акъла... дано да си е взел поука и да се вразуми, защото може и да няма следващ път ... сега дано се оправят всички!

FACEBOOK