Мъж от Пазарджик преби жена си, намерили я в безсъзнание

Снимка: Infomreja.bg

По случая е образувано досъдебно производство

Мъж е задържан заради проявено насилие над съпругата му.

Сигнал бил получен в петък вечерта за скандал в апартамент в областния град.

На място бил изпратен екип на полицейски участък „Изток“, като униформените установили, че в жилището е възникнал семеен скандал. При създалата се ситуация 28-годишен мъж живеещ там нанесъл удари в областта на главата на 24-годишната си съпруга.

В резултат на това той причинил множество кръвонасядания по главата и тялото на жената. Полицаите задържали побойника в ареста за причиняване на телесна повреда при условията на домашно насилие, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Друг мъж е обвинен за причинена телесна повреда в условията на домашно насилие.

В РУ-Ботевград е образувано досъдебно производство срещу мъж от с. Литаково, причинил на майката на децата си, с която живеел във фактическо съжителство, лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и крака по главата и тялото ѝ. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Мъж е задържан за срок до 24 ч в РУ-Омуртаг за причинена лека телесна повреда в условията на домашно насилие. На 17 февруари в 12,21 ч. в управлението е получен сигнал, че след възникнал скандал 72-годишен мъж от Омуртаг е нанесъл удари по ръцете и главата на съпругата си, като ѝ е причинил лека телесна повреда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//