Момичетата на „Велбъжд” изпуснаха бронзовите медали

На снимката долу: Моника Кръстева, снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Отборът на „Марица /Пловдив/ спечели шампионската титла по волейбол за момичета до 13 години. Домакин на републиканските финали бе Кюстендил. Срещите се играха в зала „Осогово” и на закритата многофункционалната спортна площадка. На финала пловдивският тим победи „Казанлък волей” с 2:0 гейма.

Момичетата на „Велбъжд” в спор за бронзовите медали загубиха от „Славия” с 1:2 гейма. Поведоха първия гейм с 1:0 гейма, но във втората част позволиха на съперничките си да победят с 24:23 точки.

Възпитаничките на треньора Добри Добрев пропуснаха възможността да се класират на финала, след като водеха на полуфинала срещу „Казанлък волей” с 21:9 точки. Загубиха първия гейм с 23:25 точки, след което рухнаха психически и отстъпиха и във втората част.

В предварителните срещи от група „А” на републиканските финали „Велбъжд” постигна победи над тима от Шумен, ЦСКА, „Ботев” /Луковит/, „Ботев” /Враца/ и Исперих и загубиха от „Славия”.

Моника Кръстева от „Велбъжд” получи наградата за най-полезен състезател на волейболните финали.турнира. Старши треньорът на „Велбъжд” Емил Стоянов поздрави финалистите и им пожела да достигнат до върховете на българския волейбол.

Призьорите получиха купи и медали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK