Модно ревю като в Ню Йорк. Стил и красота заблестяха на подиума в ЮЗУ (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Подиум, озарен от цветовете на есента, бе сцената за изява на младите дизайнери.

За десета поредна година студенти от три университета показаха отличните си дизайнерски умения на модно ревю конкурс, с което бе закрит фестивалът в Югозападния университет.

Талантливите студенти от специалност „Мода” към ЮЗУ „Неофит Рилски” представиха колекциите: “Flame”, “Fashion in Wool”, “Lace delight”, „Разкош от цветове“, „Flower of the Gods”, “Late autumn”, „Малинка“ и „Източно обещание“.

На модния подиум в Югозападния университет колекциите си показаха и студентите от Нов български университет и Националната художествена академия.  

Първа награда за най-добра колекция и дизайнер бе присъдена на Даяна Серафимова, която впечатли журито и публиката с колекцията си „ Разкош от цветове“ и на Станислава Петрова от Нов български университет. Втората награда си поделиха Александра Янакиева от НХА, Теодора Лазарова от НХА и Алекс Кирчев от ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Всички зрители бяха впечатлени от стилните облекла, които засияха пред очите им с цветове, форми и черти. Имената на колекциите напълно отговаряха на показаното. Колекцията „Медуза“ например очерта необичайни форми на връхни дрехи – широки, но удобни.

Хармония от бяло, розово, жълто обсипаха модния подиум.

Под съпровода на красиви думи дефилираха и възпитаниците от Център за Личностно и Творческо Развитие на Децата. Те показаха рокли, в които бяха заложени буквите.

Зрителите се забавляваха неистово с подходящия музикален фон, в очакване на следващия модел, които да покаже виждането на „автора“.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK