"Модерна България" открива утре предизборната си кампания в Благоевград

снимки: Движение "Модерна България"

Утре - 25 април, от 17:30 часа на площад „България” (пред ГУМ) Движение „Модерна България" ще открие предизборната си кампания в  Благоевград с хепънинг на интересна артистична група ­– пътуващия из цяла Европа музикант Мони Германов и художника Моно Петра, син на известния български дисидент Петър Манолов.

Вече в цяла Благоевградска област с успех върви подписката за референдум на Гражданска листа "Модерна България" за отзоваване на депутати, общински съветници и кметове и за правото на жалба пред Конституционния съд срещу закони, които нарушават гражданските права. Тя е подкрепена вече от над 160 000 души в цялата страна. Това още веднъж доказва, че гражданските кандидати работят не на приказки, а на дело за ефективен граждански контрол върху политици, закони и монополи.

На хепънинга ще бъде издигната символична стена, на която хората ще могат да напишат кой политик ги е излъгал и искат да бъде отзован.

"Излез от матрицата. Да сменим системата!"­ – с това послание към благоевградчани ще се обърнат гражданските кандидати на "Модерна България" – водачът на листата в Благоевград  Борислав Цеков, д-р Радостина Михайлова, Димитрина Сапунджиева, Лазар Карадалиев и проф. Александър Рангелов.

За повече информация www.dvizhenieto.org

 

 

снимки: Движение "Модерна България"

КОМЕНТАРИ

Ivanina01:34 - 25.04.2013
Споделям идеите ви и ви харесвам :-))))) Успех!
Доротея Иванова22:13 - 24.04.2013
Да покажем червен картон на партийното статукво на изборите! Ще гласувам за вас :-)
Мартин22:06 - 24.04.2013
"Модерна България" е единственото автентично гражданско движение, което не приказва, а действа. Подкрепих подписката им за отзоваването на политици и индивидуална жалба пред КС. Всички останали движенийца си лепнаха граждански етикет, но дрънчат на кухо.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK