Модерен кувьоз даряват идната неделя на болницата в Гоце Делчев

Снимка: Фондация "Подари щастие"

Само месец след като младата писателка Десислава Николова дари транспортен кувьоз на МБАЛ „Иван Рилски“ в град Горна Оряховица, тя ще оборудва с нова апаратура и общинската болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.

На 20.01.2019 г. (неделя) от 12:30 ч. екипът на лечебното заведение ще получи нов транспортен кувьоз на стойност 14 116 лв. Авторката успява да събере необходимите средства за закупуването на апаратурата, благодарание на реализираните продажби на книгата й - „Щастлива и красива бременност като моята”, както и от дарения на българи от страната и чужбина.

През 2017 г. писателката и други благодетели даряват кувьоз на болницата в Червен бряг, с което бележат първия успех на благотворителна кампания „Десислава Николова-Подари щастие”.

Само през изминалата 2018 г. писателката реализира продажби на над 2 300 книги, а събраните средства от кампанията надвишават 40 000 лева.

В книгата „Щастлива и красива бременност като моята” Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещи майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане.

С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук. Ако желаете да дарите средства, можете да го направите по банкова сметка или Пейпал:

Банка Райфайзенбанк България;

BG86RZBB91551007379705;

Фондация „Кажи здравей на здравето“;
Tитуляр: Десислава Николова

Пей пал - [email protected]

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK