Множество задържани в област Благоевград след акция "Дрога"

Снимка: Infomreja.bg

Сред тях и дами

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

На 3 октомври в ж.к. „Еленово“ в Благоевград е проверено жилище, обитавано от двама мъже на 39 и 41 години, където органите на реда открили около 7,20 грама канабис.

На същата дата в ж.к. „Изток“ в Петрич е извършена проверка на 42-годишен мъж от града. Намерени са около 1,77 грама амфетамин и около2,88 грама канабис. В хода на работата по случая е проверено и обитаваното от лицето жилище, където е намерен около 17 грама канабис.

В района на ул. “П. Р. Славейков“ в Благоевград, криминалисти проверили 33-годишна благоевградчанка, у която са 1,35 грама канабис.

През вчерашния ден в жилище в ж.к. „Еленово“ в Благоевград полицейските служители открили 2,3 грама канабис у 34-годишен мъж.

Вчера, при извършена проверка в местността Мацански андък до пътя за с. Делвино, от криминалисти при 02 РУ-Благоевград е намерена укрита найлонова чанта, съдържаща около 80 грама канабис. Задържан е непълнолетен младеж от Благоевград.

В Е-79 в района на Кресна е спрян за проверка лек автомобил „Шевролет“, управляван от 23-годишна жена от с. Крушовица, общ. Мизия. С техническо средство органите на реда установили, че водачката на автомобила шофира след употреба на наркотично вещество.

На бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград, проверка на лек автомобил „Ауди“, е констатирано, че 48-годишната водачка на автомобила от Благоевград шофира без книжка, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//