Младият риболовец Стойчо Георгиев грабна Купата „100 г. ЛРС „Сокол“-Гоце Делчев“

Отличените в риболовния турнир, в средата с розовата фланелка е победителят Стойчо Георгиев, снимки: infomreja.bg

Стойчо Георгиев е фаворитът на провелия се преди дни на зарибения язовир в местността „Сушица“ край Гоце Делчев турнир по риболов на плувка за деца и младежи.

Младият риболовец бе удостоен заради добрите си постижения с купа и медал „100 години ЛРС „Сокол“. Освен почетните награди, Стойчо Георгиев получи въдица и макара от спонсора на мероприятието Милчо Милчев.

Наградите на младия риболовец, класиран на първо място, му бяха връчени лично от председателя на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” Иван Петков на празничния обяд в ресторант „Ванита” по случай вековния юбилей на гоцеделчевското сдружение.

Второто място в турнира бе присъдено на Костадин Хаджиангелов, а почетната купа и медала, както и наградата от спонсора – живарник, връчи на тийнейджъра заместник-областният управител на Благоевград Костадин Дурчов.

Третото място в оспорвания турнир за деца грабна Костадин Фирков. Той също получи  почетна купа, медал и въдица от Асен Докузов, които му бяха връчени лично от председателя на ЛРС „Сокол“ – Гоце Делчев Валери Сарандев.

Всички участници в риболовния турнир за Купата на ЛРС „Сокол“ получиха торбички с риболовни такъми, кукички, корда, плувки, химикали и други, отново от спонсора Асен Докузов от Управителния съвет на сдружението.

Признатият майстор на куката и магическите захранки Георги Мълчанков, който по професия е  сладкар с частен цех за производство на сладкарски и тестени изделия, зарадва младите участници в турнира с красива торта с форма на шаран.

С нея младите риболовци подсладиха наградите и подаръците, които получиха по случай 100-годишния юбилей на ловно-рибарското сдружение „Сокол“.

 

Заместник-областният управител Костадин Дурчов връчи наградата на класирания на второ място в турнира - Костадин Хаджиангелов
Всички участници в риболовния турнир получиха подаръци от спонсорите и Управителния съвет на ЛРС "Сокол" - Гоце Делчев
Отличените в риболовния турнир, в средата с розовата фланелка е победителят Стойчо Георгиев, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK