Млади активисти на ГЕРБ раздаваха картички с информация за автомагистрала „Струма”

снимки: ГЕРБ-Благоевград

Младите активисти на ГЕРБ раздадоха стотици карти с информация за автомагистрала „Струма”. Акцията беше част от Третия зимен университет на МГЕРБ, който се проведе Парк хотел „Пирин” в Сандански с участието на младежи от цяла България, зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, министъра по европейските въпроси Томислав Дончев, лидера на МГЕРБ Моника Панайотова, народни представители от цялата страна, евродепутати и др.

Тридневният форум беше закрит с гражданска инициатива, представляваща информационна кампания относно изграждането на автомагистрала „Струма”. Акцията, проведена едновременно в градовете Благоевград, Сандански, Петрич и Симитли под мотото „Създаваме настоящето, инвестираме в бъдещето” е по идея на активистките на МГЕРБ Благоевград Мария Мудева и Вяра Станкова. Раздадените от младежите картички са особено атрактивни – на лицевата страна е изобразена карта с етапите на изграждане на АМ „Струма, а на гърба е изписана подробна информация за 4-те лота, пусковите срокове и допустими разходи по всеки проект, както и коледно-новогодишно пожелание към гражданите. На всяка една от картичките е завързана панделка от тъкана сребриста лента, което успешно я превръща и в коледна играчка за елха.

 „Идеята ни беше брошурата да носи едновременно полезна информация и да създава коледно настроение. Жителите на крайречните градове приеха много радушно инициативата ни, раздадохме 500 карти само по главната улица в курортния град Сандански”, информираха двигателите на инициативата Мария Мудева и Вяра Станкова.

Картите са общо 2 000, като до момента младежите са раздали 1000 - останалите бройки ще се раздават на шатрата на дядо Коледа, който ще рисува с децата пред офиса на ГЕРБ в Благоевград във вторник и сряда.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK