Младежкото ДПС с второ издание на семинара "Обучение за обучители" в Благоевград

Снимки: ДПС

В периода 15-17 септември Младежко ДПС проведе второто издание на семинара „Обучение за обучители“ в Благоевград.

В рамките не три дни млади хора, членове и симпатизанти на ДПС от цялата страна имаха възможност да се обучават в семинара, който Младежко ДПС организира съвместно с фондация „Фридрих Науман“.

Обучението стартира в петък и беше открито от представителите на Централния оперативен съвет на Младежко ДПС. Приветствия към участниците отправиха народният представител от област Благоевград Елхан Кълков, областният председател на ДПС Багоевград Ведат Хюсеин, кметът на Белица Радослав Ревански, областният председател на Младежко ДПС Благоевград Ибраим Зайденов, както и общинският председател на ДПС Благоевград, Мехмед Вакльов.

По време на първия ден от обучението участниците се срещнаха със заместник-председателя на парламентарната група на ДПС - Халил Летифов, който запозна участниците с темата „Психология на тълпите“. За младите и политиката участниците си говориха с председателя на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк.

Лекция пред участниците имаше и Андрю Хъсли, Координатор на Либерал-демократическата партия (ЛИБДЕМС) за България. Биршен Ибрямова, която е Изпълнителен директор на фондация „Либерална интеграция“ представи целите и идеите на фондацията пред участниците.

През втория ден от обучението участниците имаха възможност да се запознаят с темата „Парламентарна комуникация“, която беше водена от заместник-председателя на НС д-р Нигяр Джафер.

Участниците бяха изключително активни и задаваха въпроси по време на лекцията. По-късно през деня младежите продължиха обучението с много интерактивни игри, като се обучаваха на теми като комуникационни и невербални умения. В последния ден от обучението младежите на ДПС представиха своите видеа, които подготвиха след всичко, на което са се обучили през трите дни.

 

КОМЕНТАРИ

обучени-забучени07:24 - 19.09.2017
големи простотии - вервайте си .Дпс е в миша дупка гарантирано от Г е р б
Дъбница19:26 - 18.09.2017
Немаго и т.н. ПРЕГРЪДКАТА - Елханата Кълкова, преди не познаваше и не поздравяваше хорицата, сега са прай на много любезен и приятел на сички и само ги прегръща хората - ПРЕГРЪДКАТА мазен
Хахаахха14:06 - 18.09.2017
Само Е. Кълката, личния депутат на белия магьосник то ОЗ Мименов липсва и се събирате за турнирче по белот.Не изпята ами към ретро песен вървят.
2xd13:59 - 18.09.2017
тия са изпята песен

FACEBOOK