Младежки национал игра за футболния отбор на ЮЗУ

снимка: infomreja.bg, архив

Футболният отбор на ЮЗУ "Неофит Рилски" постигна поредната си впечатляваща победа в студентското първенството на академичните отбори в зона София. Тимът, воден от селекционера д-р Валери Цветков, разгроми със 7-2 Лесотехнически университет – София.

Три гола за успеха вкара Димитър Парасков, който играе за Места Хаджидимово. По два добавиха Григор Григоров и Петър Карачоров, а едни вкара Борислав Шопов. И тримата са футболисти на ОФК Пирин. В основата на всички попадения, обаче бе младежкия национал Венцислав Бенгюзов.

Полузащитникът на Пирин дърпаше конците в средата на терена, а в последните минути игра на върха на атаката, като бе близо до попадение, но ударът му с глава бе спасен от вратаря на лесничеите. Още едно орле Михаил Янев също бе титуляр в състава на студентите от Благоевград.

След тази победа благоевградските студенти заемат второ място във временното класиране, като имат една загуба и два мача по – малко. Двубоят вчера се игра на един от терените в хотелски комплекс “Царско село” в София. Ръководството на ЛТУ София заяви след мача, че срещу тях е играл отбор от Югозападна В група, а не аматьорски тим на студенти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK