Младежите в БСП искат Емил Костадинов за водач на листата

Емил Костадинов, снимка: infomreja.bg

На провелото се вчера вечерта събрание на Младежкото обединение на БСП-Благоевград младите социалисти направиха своите номинации за депутати.

Областният лидер Емил Костадинов е получил най-много гласове за водач на листата. Номинацията му е издигата от шестима младежи.

За участието в листата на Асен Балабанов са дали гласа си петима членове на МО на БСП. Николай Бошкилов е подкрепен от трима младежи. Двама са предложили в листата да бъдат включени Владимир Иванов и д-р Владимир Пандев. 

Настоящият депутат от Коалиция за България в Пиринско Корнелия Нинова е получила един глас в своя подкрепа.

Направените предложения са приети анблок. Общинският лидер на младежите Антон Асийски си е направил отвод.

С 18 гласа "за" и 2 "против" младежите се обединиха около позицията, че водачът на листата трябва да е местна личност, от Благоевград.

Младежите са обсъдили актуалната политическа обстановка, както и политическата рамка, с която БСП ще се яви на предстоящите парламентарни избори.

Утре е Областният съвет на МО на БСП, който ще се проведе в Петрич.

 

КОМЕНТАРИ

bsp17:24 - 12.03.2013
Mnogo sa si hubavi kandidatite ,ostavete gi taka chte se sgromoliasat s tezi imena ne gi pipaite neka sa taka ta da e palen pogroma
ha ha ha ha ha ha Do bsp12:39 - 10.03.2013
Това само комунист може да го напише (Емил Костадинов е най-добрият политик и държавник от Пиринския край от последните 25 години на новата ни история) Какви 25 години от новата история бе ха ха ха ха ха ха Каква нова история???????????Ти нещо си противоречиш ха ха ха ха ха ха
ГЕРБЕР23:36 - 09.03.2013
Мда - дано Емчо да е водач, на изборите за кмет с подкрепата на Камбитов стигна второто място, а след това Камбита го размаза. Сега ще е същото - нека всички от ГЕРБ по форуми хвалим този нафталинчо - няма по-добра кандидатура от него за ГЕРБ...
Сашко20:48 - 09.03.2013
Еба ти старата муцуна. Смях

FACEBOOK