Младежите от БСП в Гоце Делчев зарадваха социално слаби с яйца и козунаци

снимки: БСП - Гоце Делчев

И тази година от Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев спазиха традицията си и дариха торбички с козунак и боядисани яйца на 40 самотни възрастни и бедни семейства от града.

Великденската акция на младите социалисти бе осъществена след предварително проучване в социалните служби, според което стана и подборът на най-крайно нуждаещите се от  внимание и помощ възрастни хора и социално слаби семейства, за които традиционната великденска трапеза е недостижим лукс.

Преди да тръгнат по адресите, младежите боядисаха яйцата заедно с възрастните хора и персонала на Дома за стари хора в града.

Представителите на Младежкото обединение на БСП показаха за пореден път своята почит и уважение към самотните възрастни хора от дома с великденска трапеза, топли думи и пожелания за здраве и по-спокойни старини.

 

снимки: БСП - Гоце Делчев
снимки: БСП - Гоце Делчев
снимки: БСП - Гоце Делчев
снимки: БСП - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Да23:18 - 13.04.2015
Явно офиса на ГЕРБ работи и по празници.Приятели,стига с тази злоба!Направете и вие накрая нещо добро та да ви похвалим публично.
Аз10:32 - 13.04.2015
Боже,Боже,колко ниско трябва човек да е "паднал" да се изтипоса на снимка с козунак и социално слаб човек?И колко къса памет имат -нали същите социалисти-комунисти забраняваха ходенето на чарква,а сега ми боядисват Великденски яйца!!!Наглост и евтин популизъм
nn18:24 - 12.04.2015
ще раздават, зер! нали точно от бсп-старши обраха пенсионния фонд точно на тези пенсионери, които затова са станали социално-слаби!!
Иван15:32 - 12.04.2015
Как става така че в вашата партия са хем социалисти хем едри бизнесмени капиталисти. Не си ли противоречат не са ли противоположни едните с другите. Каква социална партия сте щом в елита които ви управлява са все богаташи.Хем се лъжете хем си вярвате !

FACEBOOK