Младежите на БСП с обръщение към хората от Гоце Делчев

Снимка: БСП-Гоце Делчев

Младите социалисти от град Гоце Делчев излязоха с обръщение към своите съграждани, ето какво гласи то:

"Уважаеми съграждани,

В неделя ни предстои да направим своя финален избор за държавен глава на България, личност, която ще представлява нас, българите, следващите 5 години. Във връзка с този важен за нацията вот искаме да се обърнем към вас, преди да вземете своето решение, и да ви призовем да излезем от зоната на нашите партийни предпочитания и да гласуваме обективно за личност, която има качествата да представлява България пред света.

Според нас кандидатурата на генерал Румен Радев притежава всички онези достойнства необходими на личността, която ще заеме позицията президент на България.

Първо, предвид, че държавният глава е върховен дипломат, глас и лице на нацията, то той трябва да вдъхва респект, да се държи уместно и не на последно място да може да провежда разговори на 4 очи със световните лидери, при които да преследва и защитава интересите на България. Някои заявиха, че това може да се случва и на европейски – български език, само че с преводач разговорите винаги са формални, а ген.Радев владее три чужди езика, които ще му помогнат да прескочи езиковата бариера и да общува като с равен със световните лидери.

Второ, президентът е върховен главнокомандващ и при критична ситуация става най-важното лице в държавата. Той трябва да е абсолютно компетентен и хладнокръвен в реакциите си, за да гарантира сигурността на българските граждани. Генерал Радев е минал през цялата военна стълбица на развитие до главнокомандващ на авиацията (награждаван на всяко стъпало), брилянтен теоретик и практик, определен от ректора на най-престижното военно училище в САЩ, където защитава докторска степен с отличие, като бъдещ стратегически лидер.

Трето, генерал Румен Радев не е нито русофил, нито американофил, нито германофил, макар че владее перфектно и трите езика. Той е доказан българофил и патриот, залагал неведнъж своя живот за България, не само на думи, и както сам казва, винаги би го заложил отново в името на родината.

Поради тези обективни причини, ние искаме да ви призовем в неделя – 13-и ноември, с разум и сърце да дадете своя вот за генерал Румен Радев с №13 в интегралната бюлетина!

Вярваме, че той няма да ви предаде и ще имаме президент, с който да се гордеем, защото “Да си българин не е участ, да си българин е чест!”.

Да върнем достойнството на нацията заедно!"

 

КОМЕНТАРИ

Попов10:35 - 12.11.2016
На първи тур не бях за вас, но сега ще гласувам за Радев. Ако Цекка стане президент се отказвам и емигрирам
Мен10:32 - 12.11.2016
Младежите не БСП??? Това ми звучи като "дървено желязо", "бял негър" или "беден еврейн". Скоро в Гоцето имаше спомен за владиката Борис, убит от комунистите. Да сте чули т.н. младежи на БСП да направят някаво обръщение по този повод..
1323:59 - 11.11.2016
Браво на младите хора.С вас съм!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK