Младежи от Абланица се забиха с "БМВ" в бетонна стена, оцеляха по чудо

снимка: infomreja.bg, архив

С контузии на гръдния кош и носа се е отървал 26-годишният Исмаил Метушев от хаджидимовското село Абланица след тежка катастрофа на пътя между селата Блатска и Абланица. 

Пътният инцидент, причинен поради движение с несъобразена скорост от страна на водача, е станал към 22 часа в петък на мокър асфалтов път.

Исмаил Метушев и спътникът му - Орхан Арнаудов, на 29 години от село Абланица, се прибирали от Гоце Делчев. Заради високата скорост, с която се движел с лекия автомобил "БМВ", Метушев изгубил контрол, колата излязла вдясно от пътното платно и се забила в крайпътна бетонна стена. 

Младежите са били закарани по спешност в болницата в Гоце Делчев. След медицински прегледи и обработка на раните и контузиите им са освободени за домашно лечение.

Запознати коментираха, че предпазните колани са спасили живота на двете момчета.

 

КОМЕНТАРИ

до КАТ21:10 - 25.11.2013
да те и.а и гражданина смотан населяните немоишстъпиш на х.я.Подлога долна .
хаххаха21:08 - 25.11.2013
++Мосайбе що не си е..ш майката , дървен филосов .Кой те пита теб та се клатиш навсякъде из коментарите .Болен мозък оди се лечи но без везалин не тръгвай
КАТ19:04 - 25.11.2013
1/Забранява се използването на МПС от лица оттатък ряката, които не могат да свикнат да не маат крака, прекачвайки се от самара на седалката; 2/Който все пак се налага да пътува до Градъ, да ползва ИЖ-е с кош, но без да го пали, само на бутане; 3/На нарушителите им се отнема добитъка.
Мусайбе18:21 - 25.11.2013
Краса пак чула , недочула.

FACEBOOK