Мис България е кон, Луна е на кон, а Шушана е сама. Взрив във Фейсбук!

Снимки: Фейсбук

Последната седмица активността на потребителите в социалната мрежа "Фейсбук" е особено силна.

Точно за три дни валяха поредица от статуси като: "Мачкай, Гришо!", "Това е новата Мис България", "Честит ви първи сняг" и "Шушана е единствена".

Появи се дори и колаж, който обобщи всички теми с доза хумор: "Ако някой не е разбрал: Гришо победи, Мис България е грозна, сняг заваля, Луна е звезда, а Шушана е сама!".

Случаят с Мис България особено разгневи и едновременно развесели "публиката". Бяха написани обидни коментари, че Тамара е кон, крокодил и Баба Яга. Победителката бе набедена, че е платила за първото място. Тя обясни в първите си интервюта, че фотографът е виновен, защото я е снимал от профил, който тя не харесва.

Снегът този път не изненада хората. Видяха се снимки на побелели покриви и подигравки със синоптика Емил Чолаков.

Шушана е лирическата героиня от поп-фолк песен, изпълнявана на колоритния певец Наско Ментата, а вече и от негови колеги. По всички среднощни чалга заведения звучи мелодията на едноименната песен. Поезията "Ой, Шуша-Шушана, моя единствена, чуй мойта песен, чуй моя глас, само теб обичам аз!" вдъхновява всеки подрастващ мачо и студент, тръпнещ за сърцето на любимата от "другия курс".

Песента до такава степен взриви мрежата, че не само почитатели на "народната" музика, а и заклети античалгари започнаха да се шегуват със самотата на Шушана.

Забавни статуси обходиха Фейсбук с предложението на приемния изпит по логопедия да карат студентите да казват "Шушана".

Това е поредната вълна от пародиини статуси. По Коледа очакваме всички да си снимат трапезите!
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK